Kulina bana 17, Tuzla +387 35 264 001 prodaja@frigoas.ba

PRODAJA KLIMA UREĐAJA

Nudimo Vam najpovoljnije klime vrhunskih brendova!
ac-repair-vedio-icon.svg
Brzo, kvalitetno i sa garancijom
Možemo Vam obećati da će Vaš život biti mnogo lagodniji nakon ugradnje neke od klima uređaja iz našeg bogatog asortimana u Vaš stan, kuću ili poslovni prostor. Naša odlika je da sve projekte realizujemo u veoma kratkom roku, vršimo čišćenje nakon montaže te dajemo dugoročnu garanciju na izvršene usluge i prodate proizvode.
Nudimo najpovoljnije klime vrhunskih brendova!
U bogatoj ponudi klima uređaja možemo Vam izdvojiti kompletan asortiman "GREE", "AZURI", "MITSUBISHI" i "DAIKIN" klima uređaja, „GREE“ Toplotnih pumpi i za sve ove uređaje smo i ovlašteni servis u garantnom roku i van garancije, kao i za BEKO klima uređaje. Pored gotovih proizvoda u ponudi imamo i rezervne dijelove za frižidere, zamrzivače, rashladne vitrine, hladnjače, ventilaciju i rekuperaciju vazduha. FRIGO-AS svojim partnerima može ponuditi i vrhunsku opremu za trgovine i ugostiteljstvo, Talijanske proizvodnje, kao i mobilne rashladne komore, različitih dimenzija i režima hlađenja i opreme za ventilaciju i rekuperaciju vazduha u objektima. Sve što trebate prilikom opremanja vaše prodavnice, mesnice, ugostiteljskog objekta ili komora za specijalne namjene, jeste da nas pozovete, a sve ostalo je naša briga.
Prodaja klime sa ugradnjom
Ukoliko želite da nabavite klima uređaj i da pri tome odmah dogovorite i ugradnju sa našim timom, a sve to u jednom koraku, pošaljite nam upit za koji ste uređaj zainteresovani i gdje se nalazite kako bi naše osoblje u što kraćem roku napravilo ponudu za Vas, nakon čega ćemo Vas kontaktirati i dogovoriti vrijeme za montiranje klima uređaja. Nudimo povoljnu uslugu ugradnje klima uređaja stoga ne gubite vrijeme i kontaktirajte nas i na vrijeme rezervišite Vašu novu klimu.

ZAŠTO ODABRATI NAS

FRIGO AS je kompanija koja već punih 29 godina uspješno realizuje projekte iz oblasti klimatizacije i rashladnih sistema, iza sebe imamo više od 500 uspješnih projekata iz ovih oblasti gdje svim svojim klijentima nudimo garanciju na usluge i kvalitetnu podršku u vidu servisa i održavanja svih sistema.

29 godina iskustva
Zastupamo vodeće Svjetske kompanije iz ove oblasti
Edukovano osoblje
Redovan servis i garancija kvaliteta
FRIGO AS Tuzla

Želite saznati više o ponudi svih klima uređaja?

GREE.jpg
azuri.jpg
mitsubishi.jpg
X

Right Click

No right click